دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۲۲۰۴۳
تاریخ انتشار: ۲۱ مرداد ۱۳۹۹ - ۰۹:۰۱
اگرچه پیش از این نیز نظارت بر عملکرد اصناف و بازاریان از سوی اتحادیه‌ها و سازمان صنعت برای رعایت پروتکل‌های بهداشتی کم و بیش وجود داشت، ولی با روند افزایشی آمار بیماران کوویدـ۱۹ در مازندران و طولانی شدن وضعیت قرمز کرونایی استان در موج دوم که علت اصلی آن عادی‌سازی رفتاری با کرونا بود، باعث شده است ستاد استانی مقابله با کرونا تشدید نظارت بر این واحدها را کلید بزند و دستگاه‌های متولی نیز مجاب به این کار شدند.

به گزارش آوای خزر، حسین حسن‌نژاد، جانشین ستاد مقابله با ویروس کرونای مازندران، گفت: براساس آمار بیش از هزار و ۶۰۰ بیمار مشکوک به ویروس کرونا در بیمارستان‌های تحت پوشش دو دانشگاه علوم پزشکی مازندران و بابل بستری هستند و همچنان تمام شهرستان‌های این خطه شمال کشور در وضعیت قرمز کرونایی قرار دارند.

به گفته وی، افزایش هشدارها نسبت به خطر ویروس کرونا در استان و استفاده از ماسک و رعایت پروتکل‌های بهداشتی به مرز رضایت‌مندی رسیده و این وضعیت سبب شد تا حدودی آمار ابتلا به بیماری کوویدـ۱۹ در استان کاهشی شود، ولی همچنان ما با وضعیت قرمز مواجه‌ایم و به تشدید برنامه‌های نظارتی نیاز داریم.

حسن‌نژاد افزود: با این رویکرد طرح تشدید نظارت بر رفتارهای اصناف و بازاریان و مشاغل پرخطر در استان به اجرا گذاشته شد و تمام دستگاه‌های مرتبط نیز موظف شدند نظارت‌ها را تشدید کنند و برخورد قانونی را با متخلفان سلامت داشته باشند.

معاون سیاسی استاندار مازندران گفت: تمام راهکارها برای تشدید نظارت بر واحدهای صنفی و مشاغل پرخطر برای رعایت پروتکل‌های بهداشتی پیش‌بینی شده است و باید دستگاه‌ها به وظایفشان به درستی عمل کنند و عملکرد دستگاه‌ها نیز در این برنامه زیر ذره‌بین قرار می‌گیرد.

جانشین رئیس ستاد مقابله با کرونای مازندران گفت: در حال حاضر اکثر مردم از پوشش ماسک استفاده می‌کنند و باید به گونه‌ای برنامه‌ریزی شود که سایر افراد بومی و حتی مسافرانی که این کار را انجام نمی‌دهند مجاب شوند و پیشنهادهایی برای مجاب کردن متخلفان سلامت به رعایت پروتکل‌ها در ستاد ملی در دستور کار قرار گرفته است که امیدواریم هرچه سریع‌تر اجرایی شود.

حسن‌نژاد افزود: به هر حال راهی جز تشدید نظارت بر پروتکل‌های بهداشتی و استفاده از ماسک از سوی واحدهای صنفی و مشاغل وجود ندارد و دستگاه‌های متولی موظف شدند با متخلفانی که در این حوزه کم‌کاری دارند، برخورد کنند و پلمب واحدهای صنفی برای مدت نامحدود یکی از این برخوردها با این گروه از اصناف است.

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر: